tisdag 1 september 2009

Mera höstkläder!


Har utökat lilla A:s garderob med ytterligare ett set, den här gången i lila färger. "Puffbyxor" i lila velour från Mjuka tyger och randig mudd från MG Tyger i bensluten. Tröja i uggletyg från MG Tyger med lila mudd i halskant och ärmslut. Mönstrens bas är från Sy og strik av Ulla Welinder, men lite omgjorda. Gjorde tröjan något utställd och byxbenen har fått mera "puff". Kul när sömnaden flyter på!!!

11 kommentarer:

Aleisa sa...

så fina, den här var mysiga kläder, hösten men inte tråkigt! önskar mig jag kunde klara att sy så här, supertjusigt!!!!!

Píckelniga sa...

Du har gjort hur fina set som helst !!! Massor ju :) Det där uggletyget har jag ju liggande med ju... blev lite inspirerad nu ;)

SiriR sa...

Åh, lekkert! Lilla er min favoritt i øyeblikket, dette settet var toppen:)

muhren sa...

fifina höstkläder du har sytt!

Anja Allvin sa...

vad flitig du är! Och så bra med set. Jag syr lite hit o lite dit, så det är svårt att få kläderna att passa tillsammans:-) Ska också sy några set snart :-)

Doris_Assar sa...

Snyggaste kidsen i höst!! Vilka fina set! :-)

Beata sa...

Jättehärligt set! Fin färg!

LillaBarn sa...

Härligt set, ser mjukt och skönt ut. Fin modell på både byxa och tröja. Jag syr klänningar och t-shirtar för fulla muggar, men behöver nog en och annan långärmad sydd också. Ifall det blir en kall sommar (fast det har väl aldrig hänt i det här landet...)

Johanna sa...

hihi tack för din kommentar. Med sådana får ju dagen en bra start:)
Jag är faktiskt sugen själv på både troll och apor lejon. Men jag kan inte sy lika bra som du... så det blir väl lådvärmare för min del.

Ett Tu Tre sa...

Fint, fint, fint!
Jag ska också göra såna set har jag tänkt, verkligen perfekt för daigbarn, har lite annat först bara. Men roligt med inspiration från dig.

Madele sa...

Jättefint! Gillade de randiga muddarna jättemycket, blev supersnyggt just till lila velour som kan bli lite "tung". Snyggt, snyggt!