lördag 13 februari 2010

Overlockhaveri!


Min kära overlock är på reparation...vänster nål ville inte vara med längre och jag blev tvungen att lämna in den till Symaskinsagenturen. Tyvärr innebär detta lite förseningar för er som har beställt kläder av mig, men förhoppningsvis har jag den hemma igen på onsdag i nästa vecka! Hoppas att ni har överseende med detta! Trevlig helg!

9 kommentarer:

JuMel sa...

Nej, men vilken otur, det var ju inte länge sedan den trasslade sist, eller hur? Där ser man att det nog kan vara en fördel att köpa en ol i Sverige iaf. Just nu lutar det åt att jag köper en Pfaff eller en Brother ol här i Sverige även om de är aningen dyrare här...

Äppel Päppel sa...

Trist är det! Är också lite sugen på en Pfaff overlock...vilken har du tittat på? Pris?

LillaBarn sa...

Här är det symaskinen som inte vill längre. Så fort man ska backa, så trasslar det ihop sig som attan. Så istället när man ska fästa, så får man sy fram, sen lyfta på foten och vända på tyget och sy tillbaks. Och upprepa några gånger. Glömmer man, så säger det "tugg tugg" så är det hål i tyget och trassel. Shit hot!

Aleisa sa...

hoppas den kommer tbx snart, man blir så beroende på sin överlock, däremot den problem lillabarn har är ingenting till mig, eftersom jag lärde mig att sy på gamla maskiner länge länge sen, glömmer jag nya funtioner, jag bakar aldrig och vänder på tyget, jejeje, FARMER GIRL FRÅN KUBA!

Bina sa...

Har precis börjat sy kläder för första gången sedan syslöjden förra årtusendet. Har kollat runt lite på olika sybloggar och förstår att de flesta har både en symaskin och en overlock. Nu undrar jag vad overlocken gör, vad syr du den med och vad använder du symaskinen till? Helt superkorkad fråga för någon som syr så mycket som du, men frågar jag inte så får jag inget veta...

När jag kollar min symaskin inser jag att det kommer bli mycket pilligt att sy arm-muddar på bebiskläderna. Har du maskin med smal fri-arm eller hur gör du?

Superfina kläder och tyger. Till veckan ska jag beställa lite tyger så får vi se vad det blir av dem i slutänden.

SiriR sa...

Leverte inn min Bernina overlock til service i forrige uke pga akkurat det samme. Så irriterende!!

Håper begge våre maskiner oppfører seg bra igjen etter dette:)

KRUMELEJ sa...

Åh, vad tråkigt för dig. Hoppas att du snart får hem den igen.

HanneLT sa...

Å, så kjedelig! De som venter på en av dine flotte kreasjoner venter nok til maskinen er på plass igjen :)

Anonym sa...

Jag är praktikant på din dotter Alvas förskola i två veckor framöver, och jag såg hennes supertuffa rosa tröja med röda traktorer osv! Vad tar du för en sån tröja?

Vi har faktiskt en sådan overlockmaskin som du visade bild på, kanske att jag kan övertala mamma att låna den till dig? (vi bor i Älvängen, mittemot Statoil)

/Emmy Ingvarsson esterochjag.blogg.se