torsdag 11 februari 2010

Matchande set!


För en tid sedan sydde jag ett par lila mjukisbyxor till lilla E. Ville ha något att matcha till dem och det fick bli den här vågade ränder-tröjan! Kapade av ärmsluten och gjorde en likadan fuskcoversöm i skärningen som jag gjorde i bensluten på byxorna. Det blev en kul effekt, tycker jag! Och så blev det en mössa till våren också! Tyget är snyggt och i härliga lila färger!Tyg: Vågade ränder från JNY och ärmar och byxor är sydda i college med lycra från Mjuka tyger.

Mönster: Ottobre samt Madelenes, MADEBYME, braiga mössmönster!

9 kommentarer:

Anja Allvin sa...

supersnyggt! Älskar lila!

JuMel sa...

Jättefint set även fast jag inte älskar lila:) Ska nog snart sätta saxen i mina vågade ränder i tukost och rosa. De tygerna känns alla så härligt våriga tycker jag!

Anonym sa...

Jättefint! Det är de små detaljerna som gör det (tänker på sömmarna). Ibland tycker jag det fläskas på så himla mycket med applikationer osv på barnkläder vilket kan vara fint... ibland. Dock tycker jag att mönstrade tyger talar rätt mycket för sig själva. På det här setet ser man hur mycket effekt en söm (ok, eller ett par då... ;o)) kan göra.
Du är så himla duktig!
Kram Jenni

Aleisa sa...

du är otrolig duktig, det håller jag med, och dina kläder är ren och enkel desing, men som jenni tycker, man behöver inte så mycket mer för att lyckas. det setet är klockren!

Lottaspace sa...

Snyggt!

ann helen sa...

Kjempestilig sett, ønsker deg og dine en koselig helg.

Erica sa...

vilken härlig blogg du har!!

LillaBarn sa...

Jättefint set, gillar dekorsömmarna. Fint tyg!

od Andulky sa...

Så underbart set!