söndag 21 februari 2010

Fordon...


...på beställning. Mössa i mönster från MADE BY ME och tröjans mönster är från Sy og strik av Ulla Welinder. Tyget är som bekant från Mjuka tyger, mudd från Stoff & Stil. Hoppas de ska passa bra på lillgrabben!

Åh, vad jag ångrar att jag inte köpte mer fordon...hoppas det kommer mer och i fler färger!

9 kommentarer:

JuMel sa...

Jättefint! Fordonen ja, de är en historia för sig... Jag köpte ju lite till slut och nu vill jag också ha mer! Har precis klippt ut en i samma tyg till lilleman men jag hade tänkte sy orange kantband på den, får väl se när jag törs ge mig in på att byta tråd i ol?!:)

Madelene sa...

Jättefint! Gillar fordonen mer och mer faktiskt! Men jag är sån att jag ska alltid vänja mig vid saker och ting innan jag gillar det. :0) Du har inte lust att sälja tröjmönstret till mig? ;0) Är ute efter ett bra mönster på tröja till mina gossar men jag hittar inget jag gillar och tycker är tillräckligt enkelt. Den där modellen är snygg och ser enkel ut. :0) Bara om du vill...

Fia sa...

Snyggt! Har inte klippt i mina fordon ännu...Saknar de rosa/röda i velour som jag aldrig hann med att beställa!

Vill ha till T, som hela tiden tjatar om rosa nu...anar vad som kommer....

LillaBarn sa...

Vilket fint set, snyggt med det röda till det gröna tyget.

Tant Ulrika sa...

Men åh vilka underbara färger..o vad fint det var!! Kanske dax för Tant att göra en beställning snart igen =)

Kram

HobbyMegHer sa...

Så nydelig sett!
Herlig stoff! :))
Ser du også har laget bukser av det røde sky- stoffet! Det er jo bare herlig!! :)

Anonym sa...

Hej superduktiga sömmerska! Jag vill bjuda in just dig till min rätt så nya blogg, för att få din värdefulla åsikt! =)
Funderar på att trycka upp roliga barntyger, men är osäker på vad som skulle uppskattas.... Så OM du ville kika in i min blogg http://otygligt.blogspot.com/ vore jag jättetacksam och glad! =D

Sandra sa...

Åh gud vad fint!! Beundrar er alla som är så duktiga på att sy! Önskar själv att man åtminstone var 1/3 så duktig!!:-D Om det är ok, så lägger jag till dig i min blogg.
Ha en trevlig dag!

Aleisa sa...

vad fin är setet! gillar verkligen johannas tyger. mina flickor har 92 och 110, vi ser fram emot, men ingen stress, du får göra det när du vill och orkar, jag har några som väntar på mig, det vet jag hur det känns, kram!