lördag 31 oktober 2009

Stjärnor och pirater på beställning!

Är nu äntligen klar med en beställning som har fått vänta länge p g a maskinhaveri och lite annat trassel! Men, nu är den klar!Två par puffbrallor i velour, dels stjärnvelour från Mjuka Tyger och brun Hilcovelour. Sydde en stjärnapplikation på den bruna och använde som vanligt både vliesofix och totally stable och förstås min applikationsfot! Mönster från Sy og Strik av Ulla Welinder, fast lite omgjort för att få till pöset!


En tröja i det välkända pirattyget från Mjuka tyger designat av Johanna Ahlard och Hilcos muddväv i svart. Mönstret kommer också från Ulla Welinders bok Sy og strik.


Har också gjort min första namnmössa med tryck som man stryker på tyget. Är inte helt nöjd med det då man liksom ser tyget igenom lite grand. Mönstret på mössan är från Madelene, MADE BY ME.

Hoppas att kläderna ska passa lillkillen och att både han och mamma blir nöjda! :)

12 kommentarer:

Anonym sa...

suuuper!

Doris_Assar sa...

Superfina kläder!!

Fusk-coversömmen gör jag helt enkelt genom att sy en overlockssöm som jag sedan stickar ned med en vanlig raksöm :-)

Cecilia sa...

Himla fina :) Jag har konsekvent hoppat över stjärntyger för det kännts som min äldste (snart fem år) är på väg att bli för stor. Ska nog tänka en gång till för dina byxor blev både fina och tuffa!

JuMel sa...

Jätte fina kläder som vanligt! Inte kan man väl vara för stor för stjärnor när man är snart fem som Cecilia här ovan funderar?! Tycker inte jag iaf...Det är minsann det där som heter Totaly Stable som jag saknar för att få till mina applikationer, får allt kontakta Bibbi igen och sedan träna vidare:) Ha det bäst!

Heilt spesiell sa...

Utrolig flotte og forsegjorte klær!!

LillaBarn sa...

Vad fina, och byxorna är kanon, modellen är jättesnygg! Tänk om det fanns fina bomullstyger här (interlock och stretch...)

HanneLT sa...

Utrolig flotte klær :) Likte passformen på buksene kjempegodt!

od Andulky sa...

Underbara!!

Aleisa sa...

så fina och kulare kan inte vara med pirater, och turkos, min favorit färg efter limegrön, som jag också älskar. du behöver inte stressa dig för PIF:en, jag har ju samma problem, måste skicka ivägg mina men har svårt att veta vad mottagaren gillar, och man har ett år på det. kram till er alla!

KRUMELEJ sa...

Jag kan inte tänka mig annat än att båda två blir supernöjda :). Allt ser jättefint ut och byxorna med applikationen är min favorit.

Fangoria sa...

Jättehärliga, garanterat nöjd beställare!!

bakmammorna sa...

vilka himla fina saker du gör!! du är otroligt duktig! namnmössan är superfin- gör du sådana på beställning också?