lördag 17 oktober 2009

Overlockhaveri...


...är det här hemma nu. Den skär inte och bara skakar... Så trist! Ska lämna in den på onsdag och se vad de kan göra...det är snart ett år sedan jag köpte den så än borde ju garantin gälla. Det är väldigt tråkigt dock, har inte sytt någonting på en vecka och idag när jag skulle börja på ett par beställningsbyxor så strejkade den nästan direkt. Och efter en vecka utan att ha sytt är ju syabstinensen ganska stor också! Men, men jag får hitta på nåt annat eller kanske sy någonting utan overlock...fast det är svårt när man blivit så beroende av den. Jaja, sånt är det!

Vill också passa på att meddela att beställningar kommer att dra ut på tiden p g a ovanstående och jag hoppas att ni har överseende med det! En del saker rår man ju inte på!

Ha en trevlig helg!

8 kommentarer:

Heimlaga sa...

Jag lider med dig, och förstår att du blir abstinent! Min vanliga har börjat göra hoppstygn, och jag befarar att den behöver in för översyn snart...

JuMel sa...

Usch, så trist! Vad du haft mycket trassel med symaskinerna på sistone:( Hoppas den blir lagad snart iaf och det går ju faktiskt att sy på den vanliga maskinen, det gör ju jag hela tiden även om jag gärna skulle ha velat ha en overlock oxå:) Hoppas allt är bra med er annars?! Kram

Syserine sa...

Vad tråkigt, jag hade hur mycket bekymmer som helst med min tidigare overlock och man blir faktisk ledsen, när man är sytokig.. Du får planera, rita och klippa höger.. Lycka till!

Åsa sa...

åh vad trist, förstår att du är ledsen, hoppas hoppas det blir garantin som gäller =)

HanneLT sa...

Å, så kjedelig. Var selv uten overlocken en uke i sommer-krise! Håper du får fikset den fort :)

Mom´s kitchen sa...

Synd med trassel....Hoppas att det löser sig...
Jag har fina saker att ge bort? Vill du ha? Kom på besök till mig!=) Welcome=)

LillaBarn sa...

Vad tråkigt... Ta tillfället i akt och lär dig virka om du inte redan kan det förståss.... Eller klipp ut mönsterdelar som du kan sy när overlockern är lagad!!!!!!

Madele sa...

Usch och blä! Hoppas din tillfrisknar fort som bara den!
Min symasin har helt gått i pension, jag har bara en vanlig eller rättare sagt just nu ingen.

Håller tummarna din snart är i gång igen!

/Madeleine