måndag 5 oktober 2009

Äppeltröja!


Här sys det tröjor på löpande band, känns det som! En tröja i strl 110 i det limegröna äppeltyget beställdes för ett tag sedan och nu är den klar! Äppeltyget är köpt hos Mjuka tyger liksom den matchande muddväven. Mönstret är från Sy og strik börnetöj 4-10 år av Ulla Welinder. Hoppas att den ska bli till belåtenhet och sitta fint på sin nya ägare!

9 kommentarer:

Heilt spesiell sa...

Kjempefin!Det eplestoffet er virkelig herlig.

JuMel sa...

Fin tröja! Gillar det tyget men det vet du ju redan:) Du verkar ha fått upp farten på sömnaden igen! Själv har jag överlevt första arbetsdagen och avslutaden den med föräldra möte på dagis. Blir nog inte mycket mer gjort idag är jag rädd...

SiriR sa...

Nydelig! Så herlig stoff:)

od Andulky sa...

Jättefin!

Turboneedle sa...

Kanonfin tröja!

LillaBarn sa...

Jättefin, kul att man kan köpa matchande mudd, här finns typ bara basfärgerna... Jag vill ha cerise, lime och alla färger som såklart inte går att få tag i här.

Aleisa sa...

hihi, det tröja passar oss just nu, vad fin med matchande mudd.

Anonym sa...

Så fantastiskt fina kläder du syr!!! Är så imponerad! Måste bara fråga, var får man tag på boken av Ulla Welinder med mönstren till 4-10 år? Kan inte hitta den någonstans.

Äppel Päppel sa...

Hej Anonym! :)

Boken Sy og strik 4-10 år köpte jag på Adlibris.com, men den är tydligen slut där nu. Hoppas den kommer in snart igen! Annars vet jag faktiskt inte vart man kan få tag i den...googla kanske?