söndag 26 april 2009

Massa mössor!


Eller massa och massa, men åtminstone 3 st! Först ut är en beställning på mössor i landskapstyget från Jofotex till ett syskonpar. Mönstret är förstås det fina jag fick av supersnälla Madelene, MADE BY ME. Storasysters mössa är bara aningen större än lillebrors så jag valde den rosa Äppel Päppel loggan på hennes och den turkosa till lillebrors för att lättare kunna hålla isär dem. Könsstereotypt kanske, men praktiskt! :) Nu är det bara att hoppas att bror och syster och deras mor blir nöjda med mössorna och att de passar bra!
Har också sytt en igelkottsmössa till lilla A i samma mönster som ovan. Tyget är som bekant från Mjuka tyger designat av Kameleont design. Den satt som klippt och skuren på lilla A!

9 kommentarer:

Syserine sa...

Modellen ser jättefin ut! Gillar igelkottorna!

Madelene sa...

Snygga! :0)

anna sa...

Superfina!! Kul att du har olika färger på namnlapparna!

LillaBarn sa...

Å,vad fina. Jag sydde också en mössa (dock inte lika fin som dina), fast dottern föredrog ett par trosor på huvudet. Hennes trosor, inte mina, ska väl också tilläggas...

Fia sa...

Snygga!
Troligtvis blir det ju svalare igen så då blir ju mössorna aktuella igen...;-)

Mönstret verkar bra- jag har ett eget ihopknåpat men du kan inte tänka dig att dela med dig...? Vet ju att du fått det av en annan bloggare, men det kanske är ok?

annhelen sa...

Kjempefine luer du har sydd. Ha en fin uke.

Tant Ulrika sa...

Underbara mössor =)

Tack oxå för dina rara ord om min förlorade kisse!

Kramar

Anonym sa...

Underbara mössor!
Men hur gör jag för att beställa/köpa en?!
Snälla kontakta mig omgående!
En toppig i lanskapstyget e det som jag e såååå sugen på!

(ior-78@hotmail.com)

disa sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫