fredag 10 april 2009

I full galopp!


Släppte ut en häst på grönbete idag! Vilket strålande väder vi har! Rena försommaren! Den här lilla hästen är till lilla E i påskpresent. Jag sydde den efter mönster i Karin Neuschütz bok Sy mjuka djur. Den är i vaniljglassfärgad Hilcovelour från Tygpyssling och något slags melerat garn jag hade hemma. Ögon, mun och nos sydde jag med vanlig sytråd för hand. Lilla E är just nu inne i en period där hon försöker övertala mig om att vi absolut MÅSTE köpa en häst! Och det ska vara en norsk fjordhäst, hennes favorithäst på ridskolan är nämligen just en sådan. Så jag gjorde mitt bästa för att efterlikna denna önskehäst!

9 kommentarer:

Linda sa...

Vilken fin häst o så härligt det ser ut med så fint väder

Madelene sa...

He he! Är de verkligen en fjording? :0) Tyckte den såg lite liten ut :0) Klart du ska skaffa häst till tösen :0) Supersöt liten pålle! Min dotter tjatar med, men vi har haft ett antal hästar förut, och man har liksom inte tid längre tyvärr.

Äppel Päppel sa...

Nej det är ju det med tiden som inte räcker till! Men hon lyssnar inte på såna argument! Hon kan minsann gå upp kl 5 innan skolan och sköta den! :) Vill ju också ha en häst, men det funkar tyvärr inte nu!

Madelene sa...

Jag har haft 4 st. De två senaste blev jag tvungen att göra mig av med hösten -07. Gick inge vidare med (då 2 barn) och 2 hästar. Jag är själv i veckorna med då min sambo jobbar och bor på annan ort måndag till Torsdag...fick prioritera helt enkelt! Men önskar att den dagen kommer då man kanske kan skaffa häst igen :0)

Rigmor sa...

iiiaaaah..
Stilig!

florin sa...

Vilken fin!!! Jag har oxå tänkt sy hästar från detta mönster!

nikita sa...

Tänkte bara tipsa om en ny tävling hos mig
Tävla gärna!
http://nikital.blogg.se/2009/april/tavling-lekvira.html

Strömming sa...

Värsta stiliga pållen!

Anna sa...

Vilken underbar och vad ambitiöst! Jag har själv tittat på det mönstret, men tyckt att det verkade så omständigt. Men nu när jag ser resultatet så blir jag sugen att sy en likadan till min lilla hästtjej.

Du kan också kolla in mina hästar på min blogg.
Anna
www.ponny.nu