söndag 17 januari 2010

Ännu en tunika...


...den här tunikan har varit påtänkt väldigt länge och nu äntligen blev den av! Köpte en liten bit av den underbara velouren från A&H för länge sedan. Tyvärr var biten lite väl liten för det räckte precis till tunikan, men jag var tvungen att göra en skärning tvärsöver på den. Tyckte att det såg lite trist ut när jag hade sytt ihop styckena och började därför leta i mitt bandförråd där jag hittade ett brunt band med ljusrosa prickar på! Det fick det bli! Mönstret är från Ottobre nr 1 2009. Gillar det mönstret, en favorit! Lilla E blev väldigt förtjust i tyget som är alldeles fantastiskt mjukt och skönt! Jättehärlig kvalitet och så otroligt fint!

18 kommentarer:

JuMel sa...

Super fin! Jag tycker det blev fint med skärningen. Visst är tyget underbart? Melinda har en tunika i det tyget fast i den ljusblå färgen och den är lika fin idag efter massor av tvättar som för en år sedan då hon fick den.

Strömming sa...

Åh, det tyget är ju helt underbart och vad fint det blev som tunika!

SiriR sa...

Kjempefin tunika på søt jente! Syns det ble fint med det prikkete båndet som en fin detalje:)

Turboneedle sa...

Superduperfin! Har sneglat på det tyget många gånger. Snyggt tyg, snygg tunika och din dotter verkar älska den. Det prickiga bandet blir en fin extra detalj. +++++

Fangoria sa...

Verkligen jättefin tunika, vilket fint tyg!

Y sa...

jättefin!
jag ska komma ihåg ottobrenumret, tack för tipset!

Madelene sa...

Jättefin! Och vilken härlig velour! Såg inte att det va velour förrän jag läste det...

Helena sa...

Jättefin tunika! Snygg med bandet över, måste komma ihåg att man kan fixa till det så nästa gång det blir en tröja med avskärning sydd här! :)

Roblin sa...

Jättefin! Den klär verkligen din dotter.

Jag som inte tyckte att just den A&H velouren var så fin, får nu ändra mig tror jag, för din tunika är super!

Åsa sa...

jättefin! tycker den blev kanon med skärning över bröstet, väldigt snyggt!

.designk.carbin sa...

Snygg, skärningen blev en fin detalj.

Mirrezz sa...

Vad fin hon blev!
har själv kollat in den velouren men tycker den är för dyr... =)

Madelene sa...

Det är jätteskoj! Verkligen! :0) Och jag känner att jag bara MÅSTE syskonmatcha! :0D Jag har blivit väldigt skadad med när det gäller att sy egna kläder! Jag kan inte handla kläder i butik till minstingen längre! Går bara inte! Och jag kommer inte att kunna göra det till nya bebisen heller har jag en känsla utav. Min lille är 16 månader nu snart och jag har inte köpt ett plagg till honom sedan innan han föddes. Och då köpte jag ett startpaket från HM. Sen har det bara varit hemsytt och ärvda kläder från kompisar som har barn. Känns extra kul att sy till både bebis och Abbe med nu då jag vet att bebis kommer att kunna ha Abbes hemsydda kläder sen med.

Anja Allvin sa...

Fantastisk velour!!! Och jättefint med bandet ju!!!!

Fellai sa...

På min hemsida finns en award till dig att hämta för din fina och kreativa blogg som ger mig stor inspiration och glädje! Stort Tack!

Madele sa...

Åh den var superfiiiin! Otroligt bra passar den dottern både i färg och form. Det prickiga bandet blev jättefint! Superfint!

Madelene sa...

Du har något att hämta i min blogg! ;0)

JuMel sa...

Ser att du fått flera utmärkelser och du förtjänar dem alla! Du har en att hämta på min blogg oxå! Kram