onsdag 19 augusti 2009

Vilken fröjd...


...det var att inta det nystädade syrummet och börja skapa igen! Riktigt kul! Resultatet av dagens skapartid är den här lilla fleecejackan till lilla A. Hon behövde en ny nu till hösten eftersom hon växt så det knakat sista tiden! Den är sydd i brun fleece som jag fyndat på Symässan i Göteborg, huvan är fodrad med Rose Neige, ett flossat trikåtyg, otroligt mjukt och mysigt, från favoriten Tygpyssling och ljusrosa snedslå med prickar från samma ställe. Brun dragkedja som jag fyndat på Tradera. Mönstret är från Ottobre nr 3 2003, men lite modifierat förstås! Gjorde den lite längre och rundad baktill och struntade i resår i ärmarna eftersom det bara irriterar den lilla bestämda fröken när det sitter åt runt handlederna! :) Blev riktigt nöjd med den, men funderar på om det kanske skulle behövas en liten applikation el dyl för att piffa upp den lite?! Vad tycker ni?

12 kommentarer:

Heilt spesiell sa...

Den ble flott!Jeg tror det hadde blitt prikken over i`en med en applikasjon.Tatt igjen stoffet i hetta f.eks.

Aleisa Ribalta sa...

hej, ja, den är superfin, skulle vara snyggare med aplikation på, kanske ett rosa hjarta, eller blomma, vet inte. en fråga, var de vanlig bomull snedslå? eller trikå, den ska jag väl prva fast är räd för dragkedja, är det svårt?, tackar för svar. kram!

LinSar sa...

Super söt blev den.

Anna, Tvillingtand sa...

Jättefin! Kul med annan snedslå. Jag tycker inte att du måste ha en applikation, men om du sätter dit en blir det säkert fint också. Kul förresten att du vill vara med på PIF:en =)

od Andulky sa...

Jag tycker den är underbar, men en applikation är aldrig fel ;-).

SiriR sa...

Så søt! Kanskje en liten applikasjon ja:)

JuMel sa...

Tycker den är fin som den är men en applikation är aldrig fel!

GRASRODA sa...

Koselig du stakk innom bloggen min:)Så fine klær du lager!!!
Og jeg misunner deg nesten det flotte syrommet!!! Godt med orden i sakene sine:)
God helg om litt... :)

Hannelt sa...

Den var nydelig, som så mye annet på bloggen din :)

LillaBarn sa...

Jag tycker den är fin som den är! Brunt och rosa slår aldrig fel.

Carolina sa...

Vinnaren i tävlingen om 3 ljuslyktor är nu presenterad i bloggen - kika in och se om du vann?!
Passa även på att tävla i den nya tävlingen som finns på min blogg, om ett valfritt Micki-pussel - senare idag kommer även en ny tävling upp, så om du gillar te bör du vara uppmärksam! ;)

Anna, Tvillingtand sa...

Hehe det här är min första pif också. Du kopierar första stycket jag har i inlägget (förutom första meningen, den har jag lagt till själv) och lägger upp det på din blogg så har du startat din pif.
När jag har gjort min present till dig kommer jag att skicka över ett mejl till dig och be om din adress så att jag kan skicka den till dig. Hoppas du förstod mig =)