söndag 30 augusti 2009

Mera haklappar!


Sydde ett par haklappar till i helgen. De gamla har gjort sitt och det behövs också ett par på dagis när nu lillan ska börja där. Inskolning pågår och första veckan gick som en dans, men sen blev det tvärstopp och ledsamt mest hela tiden. Usch vad det är jobbigt, vill inte!!! Nåja, hoppas det ska gå bättre veckan som kommer. Pappa får ta över inskolningen så får den blödiga mamman hålla sig i bakgruden... :) Gillar för övrigt passformen på dessa haklappar och de är så snabbsydda! Kul! Det gröna tyget med vita prickar på kommer från Stoff & Stil och kallas PVC coated bomull. Funderar också på använda detta tyg till att sy förkläden som man kan ha när barnen ska måla och kladda. Får nog ta tag det en regnig dag!

4 kommentarer:

Lilla NovaK sa...

Jättefina! Man kan aldrig få för många haklappar! Men har de inte haklappar till barnen på dagis?? Låter konstigt att man ska behöva ta med sig själv...

Äppel Päppel sa...

Jodå, det har de! Men bara såna där i "hårdplast" och det vägrar min bestämda lilla fröken att ha på sig! :)

Aleisa sa...

både och låter bekanta, min lilla gråtit ihjäll när man lämnade henne på dagis, men de säger att när jag gick förbi grynden då vad hon glad och lekte, hon började i juni mån, och sen var semestrerna, började igen och jag flytade stora syster med hene för att se vad skulle hända, samma. förra vecka var super, hon säger hej då mamma, men... vill inte äta, hakklapen nejjjjjjjjjjjjjj, maten inte heller, ta det lung, kommer att ordna sig!

Helena sa...

Fina haklappar!

Hoppas det går bättre den här veckan med inskolningen på dagis.