torsdag 25 juni 2009

Små rosa moln...


I morse sydde jag detta linne i det läckra rosa molntyget. Blev så fräscht, tycker jag! Väldigt somrigt! Och det är verkligen somrigt nu. Vilket fantastiskt väder vi har! Tyvärr har både jag och lilla A åkt på förkylning i värmen och det är ju mindre kul, men det är ändå så skönt med sommar. Man blir riktigt glad!

Mönster: Ottobre (vilket nr det var har jag glömt)

Tyg: Rosa molntyg från JNY Design. Vit mudd från Stoff & Stil. (Har mudden från S&S blivit tunnare, eller är det bara jag som inbillar mig?)

På plussidan: Tyget är fullkomligt underbart! Modellen blev också bra och jag är nöjd med det hela! Roligt och snabbt att sy det.

På minussidan: Nada! Kan faktiskt inte komma på nåt negativt just nu. Kanske är det vädret som gör mig extra positiv just nu! :)

14 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Supefint! Nej, du inbillar dig inte, S0S har bytt leverantör eller vad det var. Tycker också den är sämre nu tyvärr...
:-)

anna sa...

Underbart!!

SiriR sa...

Supersøt!

Fia sa...

Jättesöt! Det är så roligt att man kan hålla på med likartade projekt över hela landet...

Hoppas förkylningen ger med sig snart, är ju så jobbigt att vara förkyld när det är varmt..

Ok, när bytte SoS muddvävslev? Hade precis tänkt beställa men då kanske det inte är värt det? Då har väl färgernas nyans ändrats också...
Nåja...

åsa sa...

så fantastiskt snyggt! det rosa molntyget är min favvo - har ännu inte beställt men jag måste nog göra det... Här är vi förkylda med - hoppas vi kryar på oss snart!

Äppel Päppel sa...

Typiskt! Tyckte deras mudd var så bra förut...nu köpte jag dessutom 3olika färger av den nya varianten och är inte så nöjd med den! Skit åxå!

LillaBarn sa...

Jättefint linne! Härligt med sommar, hoppas den håller i sig ett tag. Här är det snorkallt just nu, lika kallt inomhus som utomhus. Tänk om de kunde lära sig ISOLERA husen när de bygger här, men närå. Asvarmt inomhus på sommaren och iskallt på vintern. Smart!

Mockolini sa...

Snygg, moln tyget är bara för härligt =)

Cecilia sa...

Åh vad fräscht. Rosa är egentligen ingen stor favorit här men det är nästan så att jag skulle kunna tänka mig ett eget rosa linne med vit kant :) Superfint verkligen!

Ett Tu Tre sa...

Vilket underbart linne (jag ångrar lite att jag inte köpte den rosa/cerisa varianten när jag beställde det är verkligen fint!).
Håller med angående mudden från Stoff och stil. Jag handlar ju i deras Mamölokal och sist jag var där köpte jag en liten stuvbit av den vita mudden och den är helt klart tunnare än den vanliga. De har numera större utbud av mudd (på plats alltså)än tidigare men med varienrande kvalitet, någon variant har varit betydligt stummare trots samma fördelning bomull/lycra. Lite skumt, och opålitligt när man beställeer över nätet och inte kan känna jälv.

sygryn sa...

Riktigt fråscht med vitt till! Jag har en liten bit med rosa moln här hemma, och vet inte riktigt vilken färg jag ska välja. Kan nog bli vitt tror jag!

Heilt spesiell sa...

Så gøy når alt går som det skal!Kjempe proft og lekkert resultat!

Carolina sa...

Hej!
Vinnarna i Barntyger-tävlingen är nu presenterade i bloggen! Kika in och se om det blev du? Delta gärna i de andra tävlingarna som finns pågående också om du inte redan gjort det! kram Carolina

Nettan sa...

Supersöt! Har inte vågat sätta saxen i mina moln än...men med all insiration runt om i bloggvärlden så gör jag det snart...