måndag 1 juni 2009

Äpplen till syskonen


Här är en beställning på två singoallaklänningar till två systrar i strl 128 och 116 samt en t-shirt i strl 92 till lillebror. Tyget är från Kameleont Design köpt hos Mjuka tyger. Gillar tyget jättemycket! Och dessutom passar det ju så bra till mina namnband...haha! :) Hoppas innerligt att allt ska passa barnen och att de blir nöjda och trivs i sina kläder och givetvis att mamma också gillar dem! :) Nu ska beställningen bara kompletteras med lite kaniner åt lillebror!

Mönster: Singoallaklänningar - boken Sy og Strik börnetöj 4-10 år
T-shirt Ottobre nr ?

Tyger: Limefärgade äppeltyget från Kameleont Design/Mjuka tyger, brun muddväv till t-shirten kommer också från Mjuka Tyger.

På plussidan: Gillar t-shirten jättemycket! Så snyggt med den bruna muddväven i halskanten och ärmsluten. Gillar också ärmarna på singoallaklänningarna som jag sytt med rullfåll på overlocken och med resårundertråd.

På minussidan: Att det tog mycket längre tid än jag trodde att bli klar med dem. Måste erkänna att jag velat utnyttja det vackra vädret lite grand också. :)

10 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Jättesnyggt!!! Håller med om att du fått till resåren väldigt bra!! :-)

LillaBarn sa...

Tripp, trapp, trull. Jättefina, kul tyg!!

Carolina sa...

Jättefina! Vad skulle en t-shirt i strl 92 samt en klänning i storlek 62 kosta?

anna sa...

Jättefina!

Tant Ulrika sa...

Supersnyggt!! Älskar äppelmönstret!

Nu har lilleman invigt en ev dresserna som jag beställde av dig =) Har gjort ett inlägg med bilder om det. Han blev jättefin i den!

Kramar

Anonym sa...

Jättefina! Dina namnlappar blir verkligen pricken över i:et till det tyget :-) Snygga ärmslut du har gjort, det blev jag lite sugen på att prova. Syr du raksöm eller sicksack när du syr med resårundertåden?

Fia sa...

Läckert! Beställde nästan det tyget men insåg att maken nog skulle ta ut skilsmässa om jag försöker hävda att jag behöver mer tyg....

SiriR sa...

Det stoffet er så fint! Og alle klærne ble så søte:)

Maja sa...

Så stilig søskensett. Kjempefint stoff også. :)

Ett Tu Tre sa...

Härlig samling äppelkläder, ser riktigt somrigt och bekvämt ut!