onsdag 11 februari 2009

Flower power!


Min längtan efter våren ger inte vika för vare sig snö eller kyla! I morse var det 2 minusgrader och det har småsnöat till och från här hela dagen! Bah! Jag vill ju ha sol och värme...nåja...sydde idag ett par velourbyxor till lilla A i strl 74/80 i mitt omgjorda mönster från boken Sy og Strik börnetöj 0-3 år av Ulla Welinder. De blev lite stora och väl pösiga fastän jag tyckte att jag minskade vidden upptill! Jaja, hoppas de sitter uppe till våren i alla fall! Gjorde en blomapplikation på ena benet i cerise och turkos velour från Mjuka tyger. Så kul med applikationer! Cerise mudd i midjan och resår i bensluten. Hade klippt till tygerna sedan någon vecka tillbaka, men eftersom jag inte hade någon overlocktråd som passade färgmässigt förrän igår så blev de inte sydda förrän idag. Min käre sambo stack in till Symaskinsagenturen igår efter jobbet och köpte 4 rullar limegrön overlock, vilken tur att de hade hemma den! Som jag längtat! Och nu kära vänner, när jag äntligen har min limegröna tråd ska jag sätta saxen i mitt nya limegröna flodhästtyg från Jofotex! Och vad det ska bli av det får ni se en annan dag! Wow vilken cliffhanger jag gjorde där då! Ni kan väl knappt bärga er, antar jag! Haha! :)

10 kommentarer:

Heilt spesiell sa...

Herlige bukser!! Skikkelig vårfølelse av den:)

anna sa...

Underbara vårbyxor!

Lilla K sa...

Jättehärliga byxor! Det är verkligen vår över dem! Tycker också om applikationer, men jag är inte lika duktig som du på att sätta fast dem! =)

Palven sa...

Kanonsnygga =) Gillar verkligen applikationen med rosa som bryter av så snyggt!

Helena sa...

Härliga färger och fin applikation!

Gulligan sa...

så söta!!!

Anna-Snoddas sa...

Åh så härliga! Gillar färgerna! :)

Spjuver Design sa...

Superläckra. Vilka vårkänslor man får av alla idag. ;-D

Tant Ulrika sa...

S*U*P*E*R S*N*Y*G*G*A!!!!!

Kram

Fia sa...

Vilka superfina byxor! Nu fick du mig att bestämma mig vilken färg jag skulle matcha min limegröna klänning jag har på G...

Jättesnyggt med applikationen också!