onsdag 16 december 2009

Ljus i mörkret...


...kan behövas så här års. Så därför sydde jag en ljuspåse i shabby chic-stil. Den är sydd i vitt linnetyg och med en kant upptill med vit spets. Riktigt mysigt blir det, men jag lyckas inte fånga myset på foto!

Inte blev det något lussefirande inte! Lillan blev förkyld och jättehostig så vi fick så vackert stanna hemma. Lite förargligt när jag hade jobbat mig så och sytt en pepparkaksklänning. Trist!

5 kommentarer:

JuMel sa...

Vad julmysigt ni har det! Så synd att ni missade lucia firandet du som sytt så jätte fin klänning! Själv missade jag oxå dagis lucia firandet men inte pga sjuka barn utan pga att jag själv hade magsjuka:( Trist!

Heimlaga sa...

Synd! men allt blir ju inte som man tänkt sig, särskilt inte i en barnfamilj...

Fia sa...

Fint! Och ni hade det säkert mysigt ändå. Jag missade också Lucia ett år...kräksjuka: jättekul... Men i år var vi på plats, även om jag var dunderförkyld...

LillaBarn sa...

Vad fint... Verkar som alla var sjuka på lucia. Kommer ihåg när jag bodde i Sverige, då var jag rejält sjuk fast vanligtvis dagen EFTER Lucia..... hangover liksom... Fast då var jag ju 18 också och inga barn... Kanske pepparkaksklänningen passar nästa år med??

Vecka - Vecka sa...

Så mysigt! Önskar att vi också hade plats med ett piano.. men maken skulle bli galen om jag kom med den idén..