onsdag 28 oktober 2009

Randigt


...idag sydde jag snabbt ihop dessa randiga "puffbrallor" till lilla E. Det har varit stort behov av nya mysbrallor ett bra tag nu och jag är nöjd att jag äntligen fick gjort de här som jag tänkt på så länge. Tyget är brun/oblekt velour från Jofotex och det är underbart mjukt och skönt! Vintervita muddar i bensluten från Hilco, Tygpyssling. Mönstret är från Sy og strik med extra vidd tillagt i benen. Ett par mysiga bralls till en mysig tjej!

6 kommentarer:

JuMel sa...

Härliga brallor! Skönt att du fått ordning på dina maskiner! Nu drömmer även jag om en overlock, vill ju så gärna att det jag syr ska se snyggt ut på insidan oxå:) Frågan är om jag kan motivera ett inköp och vilken jag i sånna fall ska köpa? Tips mottages tacksamt. Jag är ledig resten av veckan och hela familjen tänkte ut i skogen och grilla korv imorgon. Ska bli härligt! Hoppas allt är bra med er och att ni får en trevlig helg!/Kram Mia

Hannelt sa...

De buksene så kjempedeilige ut! Gratulerer med tilbakekommen overlock :)

LillaBarn sa...

Vilka härliga byxor! Fin modell med härligt "pös" nedtill!

Fangoria sa...

Jättehärliga byxor, fint pösiga!

Fia sa...

Fina härliga pösbyxor! Står på min lista av "alla barnen behöver". Men nu när dina maskiner fungerar igen- så har maskintrollet flyttat hit istället!

Annas Lycka sa...

KAn man beställa till sig själv...Skulle vilja ha sånna........Kram