onsdag 1 september 2010

Puffisar!

Min barndomsvän beställde ett gäng puffbrallor och så här blev de!Lillebror får två par, ett par mörkblå med ljusblå stjärna. Velour och randig mudd från Tygpyssling. Ett par grårandiga med grå mudd i velour från MG Tyger. En av hennes väninnors son får ett par bruna med ljusblå stjärna och ljusblå mudd, också från Tygpyssling.Och slutligen får storebror ett par mörkblå med en aning petrol i samt likadan randig mudd som lillebror! Hoppas de passar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

PASSAR! Lillebror Elmer älskar sina byxor som är så rymliga och bra att röra sig i. Storebror Elias tog på sig byxorna till kvällen att mysa i... och tog inte av sig dom förrän morgonen därpå! Han skulle prompt sova i dom för dom var så himla sköna. Många som kommenterat byxorna och tycker de är snygga.
Tack och kram!
Jenni

::Moia sa...

Hei, mange fine og myke bukser og se:) Du lurte på stoffet jeg har brukt i jakken, det er et vattert stoff, jeg er usikker på produsent, kjøpt hos en av mine grossister ved juletider i fjor, prøvde å kjøpe inn mer nå på messen men leverandøren var desverre utsolgt...