tisdag 10 november 2009

Tuff, tuff tåget...


...Ett litet set till lilla A blev klart i förra veckan, sytt i det nya Nattågstyget från Jofotex. När jag först fick hem tyget tyckte jag inte att det var så fint som jag hade föreställt mig, men när jag väl sytt ett plagg i det så gillade jag det desto mer! Hade ingen orange velour hemma som jag tänkte matcha med, men en bit rostbrun Hilcovelour funkade ju också bra!

Tyger: Nattågstyg från Jofotex, velour och muddväv från Hilco, Tygpyssling.

Mönster: Tunika: Sy og strik av Ulla Welinder. Tights Ottobre nr 1 2009.

11 kommentarer:

Heilt spesiell sa...

Ett herlig sett.Ble stilig med den rustråde til også.

Anna, Tvillingtand sa...

Så fint! Vore kul med en livebild =)
Jag håller med dig om tyget, men om man jämför alla tre så är det mest lyckade trycket mörkt på ljust (det gul/gröna). Fast jag måste säga att jag tycker att det blåröda är väldans häftigt också =)

Gulligan sa...

åh så fin set!! Idag ska jag hämta mitt tuff tuff tyg:)

JuMel sa...

Vad fint det blev! Fick mitt natt tåg i samma färg i går och blev lite besviken på hur det såg ut, men nu känns det bättre när jag sett dina färdiga plagg!

SiriR sa...

Syns settet ble kjempefint:) Stilige farger sammen.

::Moia sa...

For et deilig sett med fine lune vinterfarger, det likte jeg godt:)

LillaBarn sa...

Jättefint ju! Jag ska beställa lite tyger från Sverige, men med tanke på portokostnad så blir det inte sådär jättemycket. Vilket nattåg är finast?

Fia sa...

Snyggt- har också en "hatkärlek" till tåg-tyget. Kombinationerna av färgerna var inte riktigt som jag tänkt mig, men jag kanske också ändrar mig lite när det väl blir plagg.
Äldste sonen ville (kunde tänka sig) ha en tröja i det blå/röda (det jag minst förväntade mig). Vi får väl se...

JuMel sa...

Så galet att ni inte får vaccinera era barn förrän v 48, hörde på TV att det är ett större utbrott av influensan där nere. Hoppas ni klarar er till ni får vaccin! Själv hoppas jag på att Melvin ska bli vaccinerad snarast så han hinner innan nästa sjukdom dyker upp, det går nämligen vattkoppar på dagis nu oxå:( Nu har vi varit hemma hela veckan men på måndag tar vi nya tag och sedan är det väl bara att invänta vattkopporna...Tack och lov har iaf tjejerna haft det! Ha en skön helg! Kram Mia

Anonym sa...

Hej! Jag har hittat en fantastisk sida med blillga kvalitétstyger!! kolla! älskar dig blogg! www.fjarestadtyger.se

Ett TuTre sa...

Vilket härligt set.