torsdag 29 januari 2009

Randigt!


Nu har jag äntligen fått sytt lite grand igen! Har varit så obeskrivligt trött de senaste dagarna, men nu har energin börjat återkomma! Så det blev den här tunikan i cerise- och brunrandig velour från Mjuka Tyger, brun enfärgad velour från Hilco, Nea Nobelle samt Hilco brun muddväv från Tygpyssling. Har knåpat ihop mönstret själv med lite hjälp från ett mönster i Ottobre (kommer ej ihåg vilket nr). Nu känner jag att jag börjar kunna det här med halskanter av muddväv! Det går riktigt smidigt nu och uttrycket "Övning ger färdighet" är verkligen dagens sanning! :) Jag måste säga att jag blev supernöjd med den! Gillar de långa muddarna som gör att den blir lite "roligare". Och det randiga tyget är bara så underbart! Lilla E blir som en härligt god karamell i den! Riktigt stark cerise färg som klär henne jättebra.

15 kommentarer:

Annas Lycka sa...

Riktigt fin!! Har fått många hälsningar från vänner som kollat din sida som tycker att du är urduktig. Det är du!! Tänkte att du ville veta! Är stolt över dig min Syster. Sov gott Anna

Ett Tu Tre sa...

Så fin! Tuff modell och härliga färger, brunt och alla varianter av rosa (cerise är ju ett slags intesiv rosa, eller?)blir fint tillsammans tycker jag.

Lallis/Helene sa...

Väldans fin klänning! Både modellen och tygvalet, tycker det är så fint med de långa ärmmuddarna.

Dr. Gill sa...

Kjempefint snitt og farger!

anna sa...

Fin, med fina färger!

Doris_Assar sa...

Jättefin!! Vore kul att se den på också, kanske ska man testa det här med långa muddar :-)

Lilla K sa...

Så fin den är! Mudden i halsen ser ju riktigt proffsig ut! Och vad fint det randiga tyget var!! Love it!!

Helena sa...

Jättefin! Fina färger!

Tant Ulrika sa...

Idag kom Nils tröja på posten..JÄTTEFIN!! =D Passade så bra till byxorna..hade inte kunnat bli bättre =)

Inlägg kommer om den senare men just nu är min dator på akuten..(vad som hänt står att läsa hos mig)så jag kan inte greja ngt med bilder..men det kommer =)

Kram

Annelie sa...

Jätte fin!!!

Passa på att tävla på min sida, en lycklig vinnare dras ikväll!

www.metrobloggen.se/smilla

Gulligan sa...

Vad snyggt!!!

Anja Allvin sa...

härligt... man vill ju ha en sån själv :-)

My dream sa...

Du förstår, jag är helt UTE vad det gäller modetyger på barnkläder, men i söndags var familjen ute och shoppade minsan. Vad får jag se, i varenda affär finns "äppel päppel tyger" i barnkläderna. Det kändes som om jag var inne på din blogg, fast att jag var på Backaplan. Ha dé bäst! Carina (A:s jobbarkompis)

m.j.o.e sa...

Jättefin! Långa muddar göra att en enkel klänning/tunika blir något extra. Den randiga velouren var hur snygg som helst.

Heilt spesiell sa...

Du syr utrolig fltte ting!!