söndag 31 juli 2011

I love Johanna Ahlard! :)


Vad skulle vi göra utan henne? Hon är helt fantastisk på att rita mönster till tyger! Dessa söta apor är bara för gulliga. Och jag gillar verkligen temat på barnramsor; "Fem små apor hoppade i sängen, en ramla ner och slog sitt lilla huvud. Mamma ringde doktorn och doktorn svara; Inga små apor i sängen får vara"! Har även köpt tyget "En elefant balanserade". :) Får väl se vad det ska bli sytt av det... Av aporna blev det i alla fall en tröja till lilla A. Inga konstigheter med den, bara det alldeles underbara tyget! Har också sytt en liten body till min systerson i tyget, men den glömde jag fota. Kanske kan få en liten livebild så småningom...:)

5 kommentarer:

Lilla NovaK sa...

Är också störtförälskad i aptyget, har beslutsånget vilken färg det ska bli bara... Lutar nog åt favoritfärgen grönt, men det blåa är också jättefint!

Tröjan blev superfin, snyggt med röda detaljer!

Kicki sa...

Underbar tröja! Nu blir även jag sugen på att köpa en bit av detta tyg ju :-)

JuMel sa...

Tyget är verkligen härligt! Finns så många fina tyger som inte går hem hos barnen här hemma:( Köp en cover du med, du kommer inte att ångra dig den är så rolig att sy med! Kram Mia

Aleisa sa...

otroligt sót tyg, jag hàller med! men det ár ocksà ditt sátt att sy, jag ´lskar ´ppelpáppel! Sà du med kópte en CP? hate u! ;) PUSS!

Tjohalia sa...

Håller med dig! Hon gör helt underbara mönster.
Synd bara att man inte kan köpa alla...