onsdag 9 juni 2010

Husvagnssemester...


...blir det inte för oss, men små söta husvagnar på klänningen är somrigt! JNY:s husvagnar från förra året, men i en ny somrig tappning. Snyggt och fräscht! Blev jätteförtjust i det vita jerseytyget med röda husvagnar och kunde inte bärga mig utan var tvungen att sy en klänning till lilla A! Kantade med röd mudd, men tyckte det blev lite trist faktiskt, skulle nog ha valt någon kontrastfärg...Men jag gillar den ändå!Har också sytt en beställning på mössor från en av fröknarna på lilla A:s dagis. En rosa/röd fordonsmössa och en röd med ceriserosa stjärnapplikation. Använde som vanligt både vliesofix och totally stable till applikationen. Vad skulle man göra utan det? :) Hoppas mössorna passar bra! Beställningen skall kompletteras med ett par "puffbyxor" också så snart jag får hem mer brun velour!

Mönster: Klänningen är eget med en bas från Sy og strik av Ulla Welinder.
Mössmönstren är från Madelene - MADE BY ME!

Tyger: Husvagnar från JNY Design. Fordonstyg från Mjuka Tyger.

8 kommentarer:

Marie sa...

Vilken fin klänning!
Fick själv hem husvagnstyget i rött och blått idag och dom är ju jättehärliga.

JuMel sa...

Så fin klänning! Otroligt nog tycks jag totalt ha missat de nya färgerna på husvagnstyget:) Undra just hur länge jag kan hålla mig ifrån att köpa lite...

Syserine sa...

Jag som inte gillar retrotyger falt helt för denne! Underbar!

Helena sa...

Jättejättefin! Har också missat de nya husvagnstygerna, det får nog bli en tygbeställning tror jag!

ett tu tre sa...

Verkligen fräscht och fint med rött och vitt - lite danskt!
Ibland är det bara praktiskt att ha kantband i samma färg som tyget i övrigt, så kan man ju använda tajts eller shorts, eller rent av byxor i annan färg undertill. (Mina döttrar kombinerar ofta klänningar med benkläder av någon sort.)

Åsa Tidqvist sa...

åh vad fint! jag blev inte alls förstjust i tyegrna när jag såg dem på jny´s sida men nu får jag allt tänka om! somrigt och så söt! tycker inte den blev tråkig med röda kantband, nä den är jättefin!

jenny sa...

Håller med tyget är supersnyggt! Klänningen blev jättefin.
-jenny-

Anki sa...

Tycker det blev jättefint med röda muddar till!