onsdag 28 april 2010

Mera pirater!


Vad tiden bara går när man jobbar och allt annat här hemma också ska bli gjort! Inte mycket sytid nuförtiden. Ser med längtan tillbaka på tiden som föräldraledig. Längtar verkligen efter att ha en heldag vid symaskinen och bara skapa och hitta på nytt. Nåja...Har sytt ännu ett piratset...mitt 5:e tror jag. Dock är det flera veckor sedan det blev klart, men har inte blivit bloggat förrän nu. Det är mitt vanliga puffbrallsmönster och tröjmönster från Sy og strik i stl 92. Samtliga tyger är från Mjuka tyger. Till stjärnapplikationen har jag i vanlig ordning använt mig av vliesofix och totally stable och icke att förglömma; min applikationsfot! Hur smidigt som helst!

Setet är beställt av en gammal barndomsvän och skall nu skickas iväg till hennes lille prins! Lite pirrigt måste jag säga...hoppas det passar och att det blir till belåtenhet!

7 kommentarer:

JuMel sa...

Lika fint som alltid, så klart att mottagaren kommer att bli nöjd! Undrar hur vi ska få till ett dygn med fler timmar?!:)

Anonym sa...

Men Lina, vad fint!!!! Jag längtar efter att få prova dom på Elmer. Inte bara för att det är ett sånt fint set utan för att det dessutom är DU som har gjort det. Mina kompisar kommer att bli gröna av avund. ;o) Måste säga att det är nåt speciellt med kläder som någon man känner gjort. Min mammas stickade tröjor till barnen vårdar jag ömt och detta setet kommer också bli väl omhändertaget. Tack! Kram Jenni

Johanna sa...

Åh så kul att se pirater! Jättefina plagg och jag hoppas de blir nöjda, men det verkar ju hoppfullt om det är Jenni (kommentaren innan) som ska ha dem. Tack för titten. Kram/Johanna

Fellai sa...

Jättefint set! Pirattyget är härligt!

Lina sa...

Hej!
Jag påbörjade att sy babykläder när jag gick i nian, men hann aldrig bli klar. Skulle väldigt gärna vilja börja sy nya. Jag tänkte mest fråga dig om du har/vet några bra mönster till babykläder med enkla beskrivningar? Jag skulle bli överlycklig om jag fick hjälp med detta. Skulle vara en perfekt sysselsättning, speciellt med gravida i släkten att överraska!
Om någon snäll själ har något mönster att skicka över mail, så vore det underbart snällt!
Lina-sand@hotmail.com
/Lina.

Beata sa...

Jättefint set!

JuMel sa...

Du har något att hämta hos mig!