söndag 31 oktober 2010

Babyboom del 2

Ännu mera beställda bebiskläder! Kul att sy yttepyttekläder!

En liten lillebror har fått en liten body i turkosa apor och lejon från JNY i stl 62 och en liten mössa i turkos fleece fodrad med randig turkos/brun velour.


Såklart måste storasyster också få något så det blev en klänning/tunika i det bruna härliga tyget med rosa glada elefanter köpt hos Znok. Någon rättvisa måste det ju ändå vara... :)

En liten tjeja ska få ett par puffbrallor i lila prickig velour köpt hos MG-Tyger.

Härligt att sy små kläder till alldeles nya små sötnosar!

måndag 11 oktober 2010

En tröja...


...har blivit sydd i helgen. Den är sydd i JNY:s superfina husvagnstyg och muddväv från Mjuka tyger. Mönstret är från Sy og Strik av Ulla Welinder. Inte mycket att säga om den...sömnaden flöt på bra och jag blev nöjd med den. Hoppas beställaren också blir det!

lördag 9 oktober 2010

Tre systrar...


...har fått tunikor och klänning i "lika-fast-olika-konceptet" som jag gillar skarpt på syskon! En fröken på lilla A:s dagis har gjort en beställning till sina töser. Velouren är köpt hos MG Tyger och hos Ohlssons. Storasystrarnas tunikor är i stl 140 och 152 och mönstret är från Ottobre 1/09. Yngsta lillasystern fick en klänning i stl 86 med brun muddväv i ärmsluten. Mönstret till den är också ur Ottobre, men minns inte vilket nr...i vanlig ordning. :) Det var jätteroligt att sy dessa tunikor/klänning och jag skall nu komplettera dem med varsina bruna tights.

onsdag 6 oktober 2010

Söta livebilder!


Sydde mössor i en PIF som jag gick med i för drygt ett år sedan och nu har jag fått så underbara bilder på Aleisas döttrar i Äppel Päppel mössor! Riktiga sötnosar!

Tyget är som bekant aporna från Mjuka tyger!

Tack Aleisa för att jag fick så fina bilder!

söndag 3 oktober 2010

Babyboom del 1


Det råder babyboom just nu, verkar det som! :) Har fått en massa beställningar på babykläder som nu är klara! Först ut är ett par babybyxor i stl 62 i den härliga randiga velouren från Mjuka tyger. Så himla gosiga!

Två små flickor ska få varsin body i det rosa/röda fordonstyget från Mjuka tyger. Även dessa i stl 62. Båda mönstren från Ottobre.